Week 33-2011

14-8

Cees gaat met Gaby en Anneke, de vrouw van maat Wim die graag een keer mee wil koetsrijden. Ik sta mijn plaats met plezier af met al die regen en amuseer mij in het weiland zodra het droog is.
15-8

Met Paula naar de ponymarkt. Ik ben haar wel tijdelijk kwijt want ze durft niet tussen de pony's. Ik kom Maud en Louis tegen en met z'n allen drinken we daarna koffie bij me. Thuis heb ik de foto van Maud gemaakt waar ik zelf superbij mee ben. Op de markt ben ik voornamelijk op "markante koppen" jacht. Die zijn genoeg voorhanden! Alles omgezet naar zwart/wit.
Vraag me eigenlijk wel af waarom die mannen altijd met die wandelstokken in de pony's aan het prikken zijn...??
Collega Wim, hij is getrouwd met een vroegere schoolvriendin van me.
Het mooiste "koppie" van vandaag... ;-)
Beetje een andere zwart/wit omzetting... Met dank aan Paula die een cadeautje voor me mee bracht ;-) Foto is trouwens niet ingeflitst maar licht van het raam wat in haar ogen valt.
16-8

Vandaag is de "Buitenzorg korte baan draverij". Ik ga even kijken, maar eigenlijk vind ik er niet veel aan... En mijn inspiratie komt ook niet echt. Er zijn ook niet van die mooie markante koppen als gisteren.Terug ga ik even via de kermis. Daar zijn van die grote ballen in een waterbak waar kinderen in kunnen, dat is nog wel leuk om even naar te kijken.
Paula in "goed gesprek" met bovenstaand hondje.
De VIP tribune...